ARDAHAN / GÖLE - Çardaklı Ortaokulu

Çardaklı Ortaokulu

Adres
ÇARDAKLI KÖYÜ ÇARDAKLI KÜME EVLERİ ÇARDAKLI ORTAOKULU BLOK NO 146 GÖLE / ARDAHAN
Vizyon
Verimli,iletişim kurabilen,zeki,yeteneğini geliştirebilen,olgun,normlara uyan,uzlaşı kültürüne sahip,mükemmel,uyumlu,zamanı iyi kullanabilen nitelikte öğrenciler yetiştiren,eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten,sürekli gelişen nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
Misyon
BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN, EĞİTİM ÖĞRETİMLERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN; MİLLİ MANEVİ DEĞERLERE BAĞLI; KENDİNE, AİLESİNE, ÜLKESİNE, TARİHE VE TÜM İNSANLIĞA, KARŞI SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE, KENDİNİ ANLATABİLEN, BİLGİ VE BECERİSİNİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANABİLEN TUTARLI, KARARLI, PAYLAŞIMI BİLEN, TOPLUMA YARARLI BİRER BİREY OLMALARI İÇİN VARIZ.
Kütüphane Kitap Sayısı :1950
Öğretim Şekli :normal
08:30 ---15:15
Kolorifer
Lojman
2 - Okula ait lojman vardır fakat kullanılmamaktadır.Öğretmenlerimiz ilçe merkezinden okula özel servis ile gidiş-geliş yapmaktadır.
Öğretmen servisimiz mevcuttur.
Özel öğretmen servisimiz bulunmaktadır.
İlçe Merkezine uzaklık 19 km, İl Merkezine uzaklık 40 km dir